maandag 11 december 2017

STEUNBETUIGING I-WO-II VOOR PLAATSINGSBESLUIT AMERIKAANSE PRESIDENT DONALD TRUMP USA-AMBASSADE IN JERUZALEM


Zeist, 11 december 2017


Beste Lezers,

Hierbij willen wij u laten weten dat het Informatiecentrum Tweede Wereldoorlog (I-WO-II) van ganser harte en voor de volle 100% het besluit van de Amerikaanse president Donald Trump ondersteunt om de Ambassade van de Verenigde Staten van Amerika in de hoofdstad Jeruzalem van de staat Israël te gaan plaatsen.

Wij hebben veel bewondering en groot respect voor de doortastende en moedige houding van de Amerikaanse president Donald Trump om de door hem aan het Amerikaanse volk gedane verkiezingsbelofte volledig na te komen en het door het Congres in 1995 aangenomen wetsvoorstel aannam, waarin de verhuizing van de Amerikaanse ambassade naar Jeruzalem zwart op wit staat, thans eindelijk in woord en daad uit te gaan voeren. Wij waarderen het dan ook zeer dat President Trump - in tegenstelling tot veel andere politici - zijn belofte naar zijn o.a. christelijke kiezers in de USA en elders in de wereld in ieder geval wél nakomt.

Wij delen de meningen van PVV-leider Geert Wilders, die dit Amerikaanse besluit "fantastisch nieuws" vindt en van Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet, die het een "prima plan" vindt om de Nederlandse ambassade van Tel Aviv naar Jeruzalem te verhuizen. Ook de meningen van ChristenUnie-Kamerlid Joël Voordewind, die dit een "goede zaak" en van SGP-leider Kees van der Staaij, die Jeruzalem als ongedeelde hoofdstad van Israël 'van harte' steunt, worden door ons volledig gedeeld. Wij zijn het dan ook volmondig eens met het standpunt van SGP-leider Kees van der Staaij dat 'ook de Nederlandse ambassade' in Jeruzalem thuis hoort.

Wij wensen de Amerikaanse president Donald Trump, zijn echtgenote, hun gezin en het gehele Amerikaanse volk hierbij alvast een Zalig Kerstfeest en een in alle opzichten Gezond, Voorspoedig, Gelukkig en - boven alles - Zegenrijk 2018 toe.

Met gevoelens van de meeste hoogachting en met vriendelijke groet,
INFORMATIECENTRUM TWEEDE WERELDOORLOG (I-WO-II)

Anne Louis Cammenga,
Directeur

_____________________________________________________________________


___________________________________________________________________________