dinsdag 3 april 2018

KARDINAAL EIJK EN BISSCHOP WOORTS NEMEN ZALIG PAASWENSEN ANNE LOUIS CAMMENGA, DIRECTEUR INFORMATIECENTRUM TWEEDE WERELDOORLOG (I-WO-II) OP UITERST INNEMENDE WIJZE IN ONTVANGST

 

Ontmoeting van Anne Louis Cammenga, Directeur van het Informatiecentrum Tweede Wereldoorlog (I-WO-II) met Kardinaal Willem Jacobus Eijk en Bisschop Herman Woorts op Eerste Paasdag, waarbij Cammenga beide heren namens de sympathisanten van I-WO-II, zijn collega mr. Fred Jan IJspeerd en uiteraard ook namens hemzelf een Zalig Pasen heeft toegewenst. Een wens die door zowel de Kardinaal als de Bisschop op een uiterst hartelijke en bijzonder innemende wijze aan de heer Cammenga en het I-WO-II werd geretourneerd.


Zeist, 3 april 2018


Beste Lezers,

Namens de sympathisanten van het Informatiecentrum Tweede Wereldoorlog (I-WO-II), mijn collega de heer mr. Fred Jan IJspeerd en uiteraard ook namens mijzelf heb ik Kardinaal Willem Jacobus Eijk en Bisschop Herman Woorts van het Aartsbisdom Utrecht een Zalig Pasen toegewenst, waarop de beide heren mij vervolgens op de meest hartelijke wijze voor mijn wensen hebben bedankt en uiteraard de Zalig Pasen wensen op hun beurt eveneens aan het Informatiecentrum Tweede Wereldoorlog (I-WO-II), mijn collega mr. Fred Jan IJspeerd en mijzelf hebben geretourneerd.

Met de Kardinaal sprak ik nog enige tijd over zijn gezondheid, waarmee hij in de afgelopen periode wat heeft getobd. De Kardinaal is momenteel gelukkig weer helemaal de oude en volledig in staat om zijn werkzaamheden te verrichten. Ik liet de Kardinaal weten dat mijn gebeden en goede wensen hem zullen vergezellen, waarvoor de Kardinaal mij vervolgens bijzonder vriendelijk heeft bedankt.

Op Tweede Paasdag heb ik een verrukkelijke Paaslunch bijgewoond, waarbij aanwezigen van alle kerken in Zeist en omstreken aanwezig zijn geweest. Op zo'n moment ervaar ik toch werkelijk de enorme kracht van de samenbundeling van 2.1 Miljard Christenen wereldwijd.

Een foto-impressie van de Goede Vrijdag- en Pasen-viering in de Sint Joseph Kerk in Zeist, waarbij in beide gevallen Bisschop Herman Woorts de celebrant is geweest, alsmede van de Pasen-viering in de Sint Catharina Kathedraal in Utrecht, waar Kardinaal Willem Jacobus Eijk de celebrant is geweest, treft u hieronder aan.

Mijn collega mr. Fred Jan IJspeerd en ikzelf wensen u en uw dierbaren oprecht toe dat u allen terug kunt zien op een onvergetelijke Goede Vrijdag en Pasen en wensen u en uw dierbaren veel kijkplezier met veel Devotie bij het bekijken van de foto's toe.

Met gevoelens van de meeste hoogachting en met allerhartelijkste groet,
INFORMATIECENTRUM TWEEDE WERELDOORLOG (I-WO-II)

Anne Louis Cammenga
Directeur
mr. Fred Jan IJspeerd
Adviseur
Website: www.iwoii.nl


Liturgie-omslag van de Goede Vrijdag-viering in de Sint Joseph Kerk in Zeist. Bisschop Herman Woorts is de Celebrant.


De aanwezigen mochten brandende kaarsjes neerzetten en bloemen neerleggen bij het kruis.

De rozen die Anne Louis Cammenga (I-WO-II) voor het kruis heeft neergelegd.
Liturgie van de Paaswake in de Sint Catharina Kathedraal.
Kardinaal Willem Jacobus Eijk is de celebrant.

Kardinaal Willem Jacobus Eijk verlaat het altaar.

Ontmoeting tussen Kardinaal Willem Jacobus Eijk en Anne Louis Cammenga, Directeur van het Informatiecentrum Tweede Wereldoorlog (I-WO-II).

De mijter van Kardinaal Eijk van de achterzijde gefotografeerd.

Kardinaal Willem Jacobus Eijk.

Kardinaal Willem Jacobus Eijk.
Liturgie van de Eucharistieviering op Eerste Paasdag in de Sint Joseph Kerk in Zeist.

Eeuwenoude mozaïekafbeelding van de opstanding van Jezus Christus uit de dood.

Eeuwenoude mozaïekafbeelding van Jezus Christus.

Bisschop Herman Woorts geeft de zegen aan het einde van de Echaristieviering.

Bisschop Herman Woorts verlaat het altaar.

Ontmoeting tussen Bisschop Herman Woorts en Anne Louis Cammenga, Directeur van het Informatiecentrum Tweede Wereldoorlog (I-WO-II).

Schitterend altaarstuk in de vorm van een kruis.

Altaarstuk.

Eén van de vele prachtige bloemstukken in de Sint Joseph Kerk in Zeist.

Nóg een bloemstuk. Let op de staatsie op de achtergrond. Hierop is de graflegging van Jezus Christus afgebeeld.

Bloemstuk bij het doopvont.

Een schitterende Franse lelie in volle bloei voor de Piëta in de Sint Willibord Kerk in Utrecht.

Dezelfde Franse lelie in volle bloei van dichtbij gefotografeerd.
Menukaart van de verrukkelijke Paaslunch op Eerste Paasdag, waarbij aanwezigen van alle kerken in Zeist en omstreken aanwezig zijn geweest.
Het menu-overzicht. Het heeft de aanwezigen tijdens deze heerlijke Paaslunch op geen enkele wijze aan niets ontbroken. Er is op een uitstekende wijze voor alle aanwezigen gezorgd.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________