dinsdag 27 maart 2018

BISSCHOP BERNARD FELLAY, PRIESTERBROEDERSCHAP SINT-PIUS X WENST ANNE LOUIS CAMMENGA (DIRECTEUR I-WO-II) EN MR. FRED JAN IJSPEERD (ADVISEUR I-WO-II) EEN ZALIG PASEN TOE !!!


BISSCHOP BERNARD FELLAY, PRIESTERBROEDERSCHAP SINT-PIUS X WENST ANNE LOUIS CAMMENGA (DIRECTEUR I-WO-II) EN FRED JAN IJSPEERD (ADVISEUR I-WO-II) EEN ZALIG PASEN TOE !!!Zeist, 27 maart 2018Beste Lezers,


Op 11 november 2017 hebben mijn collega, mr. Fred Jan IJspeerd en ikzelf een exemplaar van de film over mijn Klokkenluidersdossier als cadeau overhandigd aan Bisschop Bernard Fellay, Generaal-Overste van de Priesterbroederschap Sint-Pius X. 

De film over mijn Klokkenluidersfilm heeft de volgende inhoudsopgave:

1. Introductie – De wijze waarop de film het beste kan worden bekeken
2. Anne-Louis als persoon en zijn drijfveren om zich in te zetten om fascisme en antisemitisme in onze samenleving te voorkomen en te bestrijden
3. Ontslag bij Rijkswaterstaat
4. Het Nederlandse Koningshuis
5. Woningcorporatie Seyster Veste (SV) en de Bewonersvereniging Seyst (BVS)
6. De Zeisterse Neonazistische CIA-/AIVD-er Jan Peter Mante en diens partner Marco H. van de Wetering
7. Politie en Justitie (Utrecht en Zeist). Daarbij kunt u dan denken aan de volgende personen: Johan van Renswoude, Districtschef van de Politie Utrecht, mr. Annemieke Drogt, Officier van Justitie van het OM Arrondissementsparket Midden Nederland, en wijkagenten zoals Jan Drent, Ed van Kestereren, Maik van der Looy en Steven Mc Gowan, enz, enz. enz.. 
8. Moreel-ethische Pro-Democratische / Pro-Christelijke / Pro-Rooms-Katholieke afsluiting/nawoord

Anne Louis Cammenga, Directeur I-WO-II overhandigt Bisschop en Generaal-Overste Bernard Fellay als cadeau een exemplaar van de film over zijn Klokkenluidersdossier. 


Aan Monseigneur Fellay heb ik vervolgens namens mijn collega mr. Fred Jan IJspeerd en mijzelf laten weten dat hij mijn pro-Christelijke, pro-Rooms-Katholieke film over mijn Klokkenluidersdossier wereldwijd mag verspreiden ten faveure van de Rooms-Katholieke kerk. In de kerk in Leiden en de dag daarop in de Sint Willibrord kerk in Utrecht waren parochianen van de Pius X Broederschap uit Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en BelgiĆ« aanwezig. Dus wat mijn collega mr. Fred Jan IJspeerd en mijzelf betreffen heeft Monseigneur Fellay hierbij onze toestemming om de film over mijn Klokkenluidersdossier o.a. maar beslist niet alleen in deze landen te verspreiden. 


Monseigneur Fellay liet mij tijdens deze ontmoeting weten dat het van uiterst groot belang is dat Rooms-Katholieke Christenen zich wereldwijd altijd vast blijven houden aan de leer en de grondbeginselen van de Rooms-Katholieke Christelijke kerk. En vanuit deze Christelijke leer en deze grondbeginselen zich dan ook altijd in moeten blijven zetten om fascisme en antisemitisme in onze samenleving te voorkomen en te bestrijden. Monseigneur Fellay wenste mijn collega mr. Fred Jan IJspeerd en mijzelf vervolgens heel veel succes bij al onze werkzaamheden en boven alles Gods Zegen toe. 


Tot onze grote vreugde en diepgevoelde dankbaarheid hebben mijn collega, mr. Fred Jan IJspeerd, Adviseur van het Informatiecentrum Tweede Wereldoorlog (I-WO-II) en ikzelf vandaag, dinsdag, 27 maart 2018, een ontroerend en hartverwarmend e-mailbericht mogen ontvangen van Monseigneur Fellay. 

Hierin laat Monseigneur Fellay mijn collega, mr. Fred Jan IJspeerd en mijzelf het volgende weten:

Het Informatiecentrum Tweede Wereldoorlog (I-WO-II), mijn collega, mr. Fred Jan IJspeerd en ikzelf danken Monseigneur Bernard Fellay heel hartelijk voor zijn prachtige gebaar naar ons beiden toe en wensen hem uiteraard eveneens van onze zijde van ganser harte een ontspannend, fijn, gezellig en - boven alles - een Zalig Pasen en de altijd durende Voorspraak van de Heilige Maagd Maria toe. 

Met gevoelens van de meeste hoogachting en met allerhartelijkste groet, 
INFORMATIECENTRUM TWEEDE WERELDOORLOG (I-WO-II)

Anne Louis Cammenga
Directeur
Website: www.iwoii.nl 


C.C.     mr. Fred Jan IJspeerd, Adviseur, Informatiecentrum Tweede Wereldoorlog (I-WO-II)
__________________________________________________________________