donderdag 5 november 2015

Nog een voorbeeld van de redenen van de frustratieprojectie van Zeisterse Neonazi Jan Peter Mante: Hij is zijn huis uitgezet omdat hij de huur niet kon betalen !!!

Zeist, 5 november 2015


Beste Lezers,

Hierbij nog een voorbeeld van de redenen van de frustratieprojectie van de Zeisterse Neonazi Jan Peter Mante.

Nadat hij tevergeefs getracht heeft om de Scientology Church in Amsterdam op te lichten / te bezwendelen en deze organisatie een miljoen dollar afhandig te maken, werd hij juridisch aangepakt door degenen die hem dit gedrag - uiteraard - niet in dank hebben afgenomen. Daarnaast werd hij, toen zijn werkgever, de Ambassade van de USA in de Den Haag achter zijn oplichtingspraktijken kwam, uiteraard ontslagen als werknemer bij de Amerikaanse Ambassade. Tja, die zitten uiteraard ook niet op dit soort oplichtingspraktijken te wachten.

Hij werd ontslagen en zijn spaargeld verdween als sneeuw voor de zon vanwege alle advocatenkosten die hij toen vervolgens moest gaan maken. Om u in staat te stellen dit allemaal nog eens rustig na te lezen, treft u alle artikelen uit het dagblad Trouw over zwendelaar/oplichter én Zeisterse Neonazi Jan Peter Mante onder dit artikel aan. Dan kunt u alles nog eens rustig op uw gemak doorlezen. Uiteraard heb ik ook telefonisch contact opgenomen met de beide journalisten van dit artikel om hen te vragen wat er allemaal waar is van hun artikelen. Zij hebben mij vervolgens laten weten dat de inhoud van al hun artikelen volledig klopt en dat al de door hen geraadpleegde bronnen voor de volle 100% volledig betrouwbaar zijn.

Inmiddels moest de Zeisterse Neonazi Jan Peter Mante een uitkering aan gaan vragen bij de Sociale Dienst in Zeist. Doordat deze uitkering lang op zich liet wachten, kon Mante de huur van zijn huurwoning niet meer opbrengen. Wegens huurschuld zijn hij en zijn echtgenote die toen nog leefde - je zult maar zo'n zwendelende/oplichtende echtgenoot hebben - door de politie uit hun huurwoning gezet.

Neonazi Mante heeft mijn collega Fred IJspeerd en mijzelf vervolgens verteld dat dit alles is veroorzaakt door de schuld van de toenmalige Zeisterse wethouder Thomas Zwart, die de toekenning van zijn sociale dienst-uitkering zou hebben tegen gehouden. Volgens zijn eigen zeggen hebben Neonazi Mante en zijn echtgenote vervolgens een half jaar in het Steyn Hotel op een kamer op de Steynlaan gelogeerd op kosten van de gemeente Zeist. Vervolgens zijn hij en zijn toenmalige echtgenote verhuisd naar Prinses Irenelaan 110, 3708 EN Zeist. Nu leeft hij vlakbij de Schaerweidelaan in Zeist. Even voor alle duidelijkheid: als dit verhaal al waar zou zijn - mijn collega Fred en ik hebben dit verhaal namelijk alleen nog maar gehoord uit de mond van zwendelaar/oplichter Mante - dan komt het er dus in feite op neer dat u en ik als belastingbetaler financieel opdraaien voor een half jaar woongenot in een luxe kamer in een hotel op de Steynlaan in Zeist van een notoire Neonazi. En dit alles dan dankzij de handelswijze van de toenmalige Zeisterse CDA-Wethouder Thomas Zwart.

Maar Mante is een enorme 'zwamneus', dus dit kan net zo goed weer een 'broodje-aap'-verhaal van zijn kant zijn. Gezien al zijn leugens en zwetsverhalen die mijn collega Fred en ik destijds van hem hebben aangehoord, zal het ons beiden helemaal niets verbazen als dit verhaal óók weer tot de afdeling 'Sterke Verhalen' van Mante behoort. Per slot van rekening heeft de bekende Nederlands columniste, essayiste, publiciste, schrijfster en feministe Mante niet voor niets per mail naar mij persoonlijk toe een 'Beroepsfantast' genoemd en heeft zij zelfs aangeboden naar de Officier van Justitie toe een verklaring over Mante af te leggen, waarin zij dit bevestigt.

U ziet: de Zeisterse Neonazi Jan Peter Mante haat alles en iedereen die bekender is en die het maatschappelijk gezien beter voor elkaar heeft gekregen dan hijzelf. De Zeisterse CDA-Wethouder Thomas Zwart is door hem naar mijn collega en mijzelf toe beklad; naar Karen Spaink is hij in het publieke domein nu ook niet bepaald zachtzinnig geweest en nu ben ik dus aan de beurt.

Je ziet dit vaak bij Neonazistische types. Vergeet u ook niet dat het dit soort kleine, maatschappelijk volslagen mislukte 'mannetjes' waren die zich in de jaren dertig van de vorige eeuw - de beruchte Crisisjaren van de Jaren Dertig - zich als lid aansloten bij de NSB. Neonazi Mante is helemaal idolaat van Geert Wilders, die zelf contact heeft gezocht met extreemrechtse partijen zoals het Front National in Frankrijk van Jean Marie en Marine Le Pen. Hij heeft zelfs ook een haar-permanent aangeschaft en zijn haar geblondeerd in de stijl van Geert Wilders. Dat hij deze haarstijl volledig van Geert Wilders heeft gekopieerd, heeft Neonazi Mante tijdens een gesprek ook grif aan mijn collega Fred IJspeerd en mijzelf toegegeven.

U ziet: de Zeisterse Neonazi Jan Peter Mante was niets; is niets en zal - gezien de historie van zijn volslagen mislukte leven - en zijn moreel-ethische totaal verziekte geest met een welhaast aan alle zekerheid grenzende waarschijnlijkheid ook nooit meer iets gaan worden. Mijn collega Fred IJspeerd en ik raden de Zeisterse Neonazi Jan Peter Mante oprecht met klém aan zich zo spoedig mogelijk met Altrecht in verbinding te stellen en daar een zo'n grondig mogelijke psychologische behandeling te ondergaan. Dit doen wij beiden zowel uit medemenselijke motieven naar Mante zélf toe - de Christelijke Rooms-Katholieke leer bepleit immers medemenselijkheid naar iedereen onder alle omstandigheden toe - als naar de maatschappij toe, die dan - hopelijk - voortaan voorgoed verlost zal zijn van zijn zwendel- en oplichtingspraktijken.

Met gevoelens van de meeste hoogachting en met vriendelijke groet,
INFORMATIECENTRUM TWEEDE WERELDOORLOG (IWOII)


Anne Louis Cammenga
Directeur
 
 
 
De Zeisterse Neonazi Jan Peter Mante met links boven het door hem 'gejatte' wapen van de Franse plaats Mantes-la-Jolie om op die manier zijn eigen status 'op te pimpen'.
 
De Zeisterse Neonazi Jan Peter Mante. Let op het geblondeerde haar à la coupe Geert Wilders. De poging om op Wilders te lijken is echter overduidelijk niet goed gelukt.   
 
 
De Zeisterse Neonazi Jan Peter Mante bij een anti-Islam-demonstratie in Den Haag in 2008.
 
 
 
 
 
 
 
De artikelen uit het dagblad Trouw over de Zeisterse Zwendelaar, Oplichter en Neonazi Jan Peter Mante.
 

WEBSITE: INFORMATIECENTRUM TWEEDE WERELDOORLOG (IWOII)
IWOII: BIJVAL/PERS
IWOII: AANVULLENDE INFORMATIE OVER DE ZEISTERSE NEONAZI JAN PETER MANTE

___________________________________________________________________________