dinsdag 29 december 2015

Verjaardagsconcert Politiekoor Excelsior en Pulse Ensemble mét felicitaties van o.a. IWOII voor Utrechtse Pastoor Ton Huitink !!!

Beste Lezers,

Op zondag, 27 december jl. heeft de Utrechtse Pastoor Ton Huitink zijn verjaardag gevierd in de Sint Catharina Kathedraal in Utrecht. Zijn verjaardag heeft dit jaar een heel bijzonder karakter gekregen, doordat het Politiekoor Excelsior en het Pulse Ensemble ter gelegenheid van dit bijzonder heugelijke feit een schitterend concert ten gehore hebben gebracht. De Sint Catharina Kathedraal zat bomvol en de aanwezigen lieten na afloop duidelijk weten bijzonder van dit verjaardagsconcert te hebben genoten.

Dit concert is extra bijzonder omdat Pastoor Huitink voordat hij een kerkelijke functie ging bekleden bij de Politie heeft gewerkt. In zijn dankwoord na afloop van dit prachtige concert sprak Pastoor Huitink dan ook in bijzonder lovende en vriendelijke woorden over zijn oud-collega's bij de Politie en bedankte hij de koorleden bijzonder hartelijk voor hun geweldige muzikale prestatie. Hij liet de zangers van de beide koren dan ook weten dat hij deze verjaardag beslist niet snel zal vergeten.

Uiteraard heeft Pastoor Ton na afloop van het concert vele felicitaties en cadeaus in ontvangst mogen nemen. Als Rooms-Katholiek directeur van het Informatiecentrum Tweede Wereldoorlog (IWOII) en als actief belijdend en meelevend lid van de Rooms-Katholieke kerk heb ik uiteraard eveneens zowel als directeur en als parochiaan Pastoor Huitink heel hartelijk gefeliciteerd met zijn verjaardag. Ook heb ik hem als geschenk een doos met luxe Cote d'Or chocolade overhandigd, hetgeen hij - zo liet hij mij weten nadat hij het cadeau had uitgepakt - bijzonder op prijs heeft gesteld.

Zowel als directeur van het Informatiecentrum Tweede Wereldoorlog (IWOII) en als parochiaan wens ik Pastoor Ton Huitink van ganser harte een in alle opzichten bijzonder goed nieuw levensjaar en een Gezond, Voorspoedig, Gelukkig, Zalig Nieuw Jaar 2016 toe.

Met gevoelens van de meeste hoogachting en met vriendelijke groet,
INFORMATIECENTRUM TWEEDE WERELDOORLOG (IWOII)

Anne Louis Cammenga
Directeur
Website: www.iwoii.nl


Uitnodiging voor het concert van het Politiekoor Excelsior en het Pulse Ensemble ter gelegenheid van de verjaardag van de Utrechtse Pastoor Ton Huitink.
 
 
 
 
Drie foto's van Pastoor Ton Huitink na afloop van het concert te midden van de politieagenten, die zojuist een schitterend zangconcert voor hem hebben gegeven.  
 
Een glunderende Pastoor Huitink bedankt het Politiekoor Excelsior en het Pulse Ensemble voor het schitterende concert ter gelegenheid van zijn verjaardag.
 
 
 
 
Twee foto's van het Politiekoor Excelsior en het Pulse Ensemble na afloop van het concert. Het politiekoor bevindt zich op de voorgrond. De zangers van het Pulse Ensemble zijn linksboven op de beide foto's te zien.
__________________________________________________________________
 
 
 
___________________________________________________________________