vrijdag 19 juni 2015

Lasterlijke publicaties van Zeisterse Neonazi Jan Peter Mante over Anne Louis Cammenga, Directeur van het Informatiecentrum Tweede Wereldoorlog (IWOII) www.iwoii.nl

Beste Lezers,

Hieronder treft u twee publicaties aan van de Zeisterse Neonazi Jan Peter Mante over Anne Louis Cammenga, Directeur van het Informatiecentrum Tweede Wereldoorlog (IWOII).

Waaraan kunt u zien dat dit publicaties van deze Neonazi zijn? In de eerste plaats heeft hij zelf met naam én foto over mij op een dergelijke wijze gepubliceerd. Ook onder het pseudoniem van Maggy Magon heeft hij over mij op deze wijze gepubliceerd op het extreemrechtse forum Noordland, waarvan deze Neonazi zowel de oprichter als de eigenaar is. Hiervan hebben wij uiteraard ook de ICT-matige bewijslast van in handen. Vandaar dat mijn collega, mr. Fred IJspeerd en ikzelf dit lasterlijke gezwets van de Zeisterse Neonazi Jan Peter Mante inmiddels direct volledig herkennen, wanneer er iets van zijn hand verschijnt.

In een document van de Scientology Church wordt de Zeisterse Neonazi Jan Peter Mante een psychopaat genoemd. Na het lezen van de lasterlijke teksten over onszelf zijn mijn collega, mr. Fred IJspeerd en ikzelf het voor de volle 100% volledig eens met deze kwalificatie van de Scientology Church over Neonazi Jan Peter Mante, die in feite niets anders doet dan zijn eigen haat en frustraties op anderen te projecteren. Waarschijnlijk het gevolg - wat je vaak bij dit soort Neonazi's ziet - van een totaal mislukt en ontkend leven. Karen Spaink heeft naar onze mening dan ook volledig gelijk gehad toen zij deze Neonazi Jan Peter Mante een 'Beroepsfantast' heeft genoemd. Een eveneens naar onze mening 100% volledig juiste typering van Neonazi Mante.

Met gevoelens van de meeste hoogachting en met vriendelijke groet,
INFORMATIECENTRUM TWEEDE WERELDOORLOG (IWOII)

Anne Louis Cammenga
Directeur
Website: www.iwoii.nl


 Zeisterse Neonazi Jan Peter Mante
 

De eerste lasterlijke tekst van Neonazi Jan Peter Mante over Anne Louis Cammenga, Directeur van het Informatiecentrum Tweede Wereldoorlog (IWOII)

 
 De tweede lasterlijke tekst van Neonazi Jan Peter Mante over Anne Louis Cammenga, Directeur van het Informatiecentrum Tweede Wereldoorlog (IWOII). Ditmaal - heel laf - onder de schuilnaam van 'Maggy Magon'.
___________________________________________________________________________________
 
 
 
_________________________________________________________________________________